// //

Очакваме вашето обаждане

Необходими документи курсове София

  Започването на специализирани курсове в София при нас е възможно в реално време, т.е веднага стига да имате завършен поне 10 клас. Изискването е от страна на МОН и се отнася за всички държавни курсове. То не е измислено от ръководството на ЦПО Рапакс гр. София и важи не само на територията на град София, а за цяла България. За записване и започване на специализирано обучение и курсове трябва да си подготвите следните документи:

    1. Копие от ваша диплома за придобита степен на образование. За ЦПО Рапакс е без значение дали тя е най-последна или не.

   2. Вашата ЛК при попълване на картона за записване в избрания специализиран курс.

   3. Медицинска бележка предоставена от вашият личен лекар, доказваща че нямате кожни обриви и че съответната професия не е противопоказна на здравословното Ви състояние, както и наличие на здравна книжка.

   4. Вноска за специализиран курс на обучение, която може да не е в пълният размер на крайната сума.

   5. В краят на професионалното си обучение на територията на ЦПО в София, ще трябва да представите от 1 до 4 ваши снимки. Броят им е различен при различните нива и е в зависимост от количеството на специализираните курсове които сте записали. Необходимо е те да са актуални и задължително МАТИРАНИ; за да може върху тях да се постави фирменият печат на ЦПО Рапакс.

  Ако имате още въпроси относно записването за курсове и професионално обучение по професиите можете да направите запитване в ЦПО през седмицата от 10-16 ч. или от тук:

„ Адрес на курсове в София”